De necrezut: PP-DD merge mai departe cu PSD! Senatorul Iovescu: „Este ceva halucinant”!

De necrezut: PP-DD merge mai departe cu PSD! Senatorul Iovescu: „Este ceva halucinant”!

- in Locale, Politica, Recomandari
0

Comitetul Executiv Național al PP-DD a decis marți seara, la Palatul Parlamentului, să păstreze protocolul cu PSD. Decizia este cel puțin ciudată pentru că zeci de consilieri locali, județeni, primari și viceprimari de la PP-DD au trecut la PSD doar în ultima săptămână. Senatorul Ioan Iovescu a făcut scandal și a cerut demisia Simonei Man și a întregii conduceri PP-DD la ședința națională de marți seara. Colegii din conducere nici măcar nu l-au băgat în seamă.

Singurul parlamentar PP-DD de Timiș, Ioan Iovescu, susține că păstrarea protocolului cu PSD este o chestie …halucinantă, dar are o explicație la fel de uluitoare.

“La CEX s-a stabilit că protocolul cu PSD rămâne în picioare până cel puțin pe 30 octombrie. Este ceva halucinant.  O decizie pe care nu poți să ți-o explici. Și alții se tot întrebau cum e cu protocolul, dar așa ceva nu am crezut.  Ceva nu pușcă. Mai presus de toate cred că este vorba despre păstrarea funcției lui Liviu Neagu la secretariatul general al guvernului”, ne-a declarat senatorul de Timiș.

Secretarul general PP-DD, Liviu Neagu, a fost numit în iulie de către premierul Victor Ponta secretar general adjunct al Guvernului României.

PSD și PP-DD au semnat în iunie un protocol de colaborare la nivel național și local, iar în septembrie majoritatea oamenilor cu funcții din PP-DD s-au făcut social demorcați.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *