De la cald la frig, în vestul țării. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

De la cald la frig, în vestul țării. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Vom avea parte de o vreme nebună în vestul țării, în următoarele două săptămâni. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, astăzi, prognoza meteo pentru perioada 17 – 30 august, în Banat.

Regimul termic diurn în intervalul de prognoză va prezenta variații semnificative. În primele două zile vremea va fi călduroasă, iar media temperaturilor maxime va fi de 30 de grade. În 19 și 20 august se va răci, astfel maximele la nivelul regiunii vor fi de 24…26 de grade, caracterizând o vreme răcoroasă. După acest interval, valorile termice diurne vor fi apropiate de normalul climatologic, media acestora urmând să oscileze între 28 și 31 de grade. Media valorilor minime de temperatură va fi cuprinsă între 15 și 18 grade”, a transmis ANM.

În ceea ce privește ploile, în 18 și 19 august, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și vor fi averse, local, însemnate cantitativ. După acest interval, probabilitate pentru precipitații va fi mai ridicată în intervalul 23-25 august și din nou spre finalul lunii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *