De ce Poliţia Locală Reşiţa a dat amenzi romilor care au făcut o nuntă pe spaţiul public

De ce Poliţia Locală Reşiţa a dat amenzi romilor care au făcut o nuntă pe spaţiul public

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Primăria Reşiţa face unele precizări cu privire la evenimentul care s-a desfășurat în cursul zilei de 2 august, în cartierul Muncitoresc, unde a avut loc o nuntă în comunitatea rromă.

Primăria a informat că, la dispoziția primarului municipiului Reșița, Ioan Popa, Poliția Locală s-a deplasat la locația respectivă și a aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 10.400 de lei pentru ocuparea abuzivă a domeniului public.

„Subliniem faptul că Primăria Municipiului Reșița nu va aproba acest gen de evenimente care contravin Legii nr. 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și care presupun ocuparea abuzivă a domeniului public al municipiului Reșița prin amplasarea de corturi, mese sau grătare, care afectează circulația pietonală și rutieră precum și liniștea și ordinea publică din zonă. De asemenea, precizăm că autoritatea publică locală nu va permite desfășurarea unor asemenea evenimente, care nu respectă prevederile legale în vigoare și care nu se încadrează normelor de conduită”, se arată în comunicatul  Primăriei Reşiţa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *