De ce il sustine deputatul Suciu pe Calin Dobra la viitoarele alegeri din PSD Timis?

De ce il sustine deputatul Suciu pe Calin Dobra la viitoarele alegeri din PSD Timis?

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Deputatul PSD, Matei Suciu a anunțat că va candida la alegerile pentru conducerea PSD Timis. Nu însă pentru cea mai importantă funcție. Pentru funcția de președinte PSD TIMIS, Suciu îl va susține pe actualul președinte interimar, Călin Dobra. “Cu siguranță voi candida pentru o funcție. Nu voi candida pentru funcția de președinte al PSD Timiș. Eu îl susțin pe Călin Dobra pentru că a început un proiect extrem de important, pentru că din poziția de lider local respectiv președinte a Consiliului Județean consider că, colegul nostru Călin Dobra poate mai bine decât mine sau decât alți colegi de la București să se ocupe, să țină legătura, să-i țină aproape pe cei 56 de primari pe care îi avem“, a spus joi, 8 noiembri, deputatul PSD de Timiș, Matei Suciu. Acesta fusese întrebat dacă va candida la viitoarele alegeri din PSD Timis.

Suciu a fost singurul parlamentar PSD de Timis care a votat împotriva lui Grindeanu la moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva propriului guvern. Atunci se specula că ar putea fi următorul președinte al PSD Timiș.

PSD Timis nu mai are un președinte ales de la plecarea lui Sorin Grindeanu în fruntea Guvernului. Interimar este Calin Dobra care este și președinte la CJ Timis. Probabil anul viitor se va stabili intr-un Comitet Executiv Național data alegerilor in 11 filiale PSD din țara printre care și Timișul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *