De ce deputatul Adrian Pau nu votează Guvernul Orban. Mesaj catre tradatorii din Pro Romania

De ce deputatul Adrian Pau nu votează Guvernul Orban. Mesaj catre tradatorii din Pro Romania

- in Locale, Politica, Stiri
0

Guvernul Orban va fi votat astăzi în plenul reunit de la ora 14. Pentru a putea fi învestit liberalii au nevoie de 233 de voturi. Deputatul de Timiș, Adrian Pau explică de ce cea mai mare parte dintre parlamentarii Pro România nu vor vota Guvernul Orban.

Astăzi la nivel de București se votează Guvernul României sau încearcă să se voteze. Pro România în ansamblu nu votează Guvernul din câteva motive foarte clare. 1 în momentul de față noi îl susține pe Mircea Diaconu în funcția de președinte al statului și nu putem să votăm un Guvern al domnului Iohannis. 2 în momentul de față în programul de guvernare nu regăsim nici o parte din ceea ce noi ne dorim să găsim adică măsuri pentru electoratul de stânga care este destul de numeros în această țară. 3 nu putem să votăm un Guvern în care avem trei miniștrii respinși în comisiile de specialitate sau doi respinși și unul care a trecut cu paritate”, a spus astăzi Adrian Pau.

Se pare că totuși ar exista câțiva oameni din Pro România care ar vrea să voteze Guvernul Orban.
O parte dintre colegii noștrii au ales să voteze Guvernul României. Sper ca până la ora 14, Dumnezeu să le dea gândul cel bun. În momentul de față acei colegi nu fac decât jocul PSD care a spus că acest Guvern va trece cu voturile Pro România. Sper să nu fie așa, sper ca acest Guvern să nu treacă cu acele 3 – 4 voturi Pro România”, a mai spus Pau.