De ce au loc accidente? Poliţiştii au descoperit mai mulţi timişeni, băuți la volan sau fără permis auto

De ce au loc accidente? Poliţiştii au descoperit mai mulţi timişeni, băuți la volan sau fără permis auto

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

În zilele de week-end, polițiștii timișeni au depistat mai multe persoane în timp ce conduceau autovehicule neînmatriculate pe drumurile publice, fără a poseda permise de conducere sau fiind sub influența băuturilor alcoolice. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

La data de 6 octombrie, în jurul orei 18.40, polițiștii orașului Gătaia au depistat un bărbat, de 57 de ani, în timp ce conducea un autoturism de D.N. 58 B, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În noaptea de 7 spre 8 octombrie, polițiștii din cadrul Secției 4 Timișoara au depistat un bărbat, de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, fără a poseda permis de conducere. Totodată, în urma testării șoferului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, a refuzat recoltarea.

Duminică seara, polițiștii Secției 4 Timișoara au depistat un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, fără a poseda permis de conducere. Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că autoturismul nu este înmatriculat în vederea circulației pe drumurile publice, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false. De asemenea, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *