De astazi mergem cu tramvaiul pana la mall-ul din Calea Sagului

De astazi mergem cu tramvaiul pana la mall-ul din Calea Sagului

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

De astăzi, luni 15 iunie, ajungem cu tramvaiul până la mall-ul din Calea Șagului. S-a inaugurat noul segment de linie de tramvai care face legătura cu Shopping City Timișoara, după mai bine de patru ani.

Cred că au trecut trei ani și ceva de când investitorul în Shopping City a realizat această lucrare, a amenajat bulevardul, sensul giratoriu și o nouă linie de tramvai care să-i permită extinderea rețelei noastre, a liniei 2 până la acest mare complex comercial. Și n-am primit ani de zile aprobări să mutăm o amărâtă de stație de măsurare a aerului. În acest fel, o investiție de circa 700 mii euro a rămas nefolosită. Tot ce s-a amenajat reprezintă o donație către municipalitate”, a transmis primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

La mall-ul din Calea Șagului se poate ajunge cu tramvaiul de pe linia 2. Acesta va avea un nou traseu. Astfel că, tramvaiul nu va mai întoarce în Dâmbovița, ci va merge spre strada Ana Ipătescu, iar la Turist garniturile vor vira spre mall unde vor și întoarce.

Noi ca și societate ne bucurăm de extinderea Liniei 2 până la Shopping City. Înseamnă că mai mulți călători pot beneficia de servicii suplimentare din punct de vedere al transportului în comun. La nivelul Liniei 2 dacă până vineri au fost cinci unități în traseu în fiecare zi, de astăzi vor fi șapte unități în traseu tocmai pentru a păstra graficele care erau stabilite. Iar în weekend vor fi cinci unități în traseu. Timpul de așteptare în stație va fi de 15 minute în timpul săptămânii, iar în weekend 17 minute”, a explicat Nicolae Bitea, directorul STPT.

 

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *