De abia intrata in Pro Romania, Roxanei Iliescu i s-a dat in grija organizatia municipala

De abia intrata in Pro Romania, Roxanei Iliescu i s-a dat in grija organizatia municipala

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Oficial de miercuri, 10 aprilie, fostul vicepreședinte al CJT și fost președinte al PMP Timiș, Roxana Iliescu este în Pro România. Se pare Iliescu nu a mai așteptat după „fostul partener” Sorin Grindeanu pentru a lua o decizie.

De astăzi este oficial. Astăzi am semnat adeziune la Pro România și din acest moment voi face absolut tot ce îmi stă în putință pentru a consolida echipa Pro România pe județul Timiș”, a spus miercuri, 10 aprilie, Roxana Iliescu.

Coordonatorul Pro România Timiș, Nicolae Birău a spus că Iliescu va aduce un plus organizației. Deputatul Adrian Pau a venit cu o “propunere surpriză” chiar în timpul conferinței de presă. Acesta a propus-o pe Roxana Iliescu să preia organizația municipală a Pro România Timișoara.

Mă bucur că a acceptat să facă parte din echipa noastră și chiar sunt mândru de acest lucru. (…). Am vrut să-i facem o surpriză Roxanei Iliescu astăzi. Ne-am gândit să îi propunem să coordoneze organizaţia municipală a Pro România Timişoara. O lăsăm să se gândească. Nu este un lucru foarte uşor de realizat, dar având în vedere experienţa atât politică cât şi administrativă, am convingerea că se va descurca şi că va face faţă acestei noi provocări”, a spus deputatul Adrian Pau.