De 1 Decembrie s-a dat drumul la iluminatul de sărbători la Timișoara FOTO

De 1 Decembrie s-a dat drumul la iluminatul de sărbători la Timișoara FOTO

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Cea de-a zecea ediție a Târgului de Crăciun și-a deschis porțile pentru timișoreni. Ca în fiecare an, primarul Nicolae Robu a pornit iluminatul festiv de sărbători.

Centrul orașului a îmbrăcat haine de sărbătoare. În pofida vremii, sute de oamenii au ieșit în centrul orașului pentru a sărbători Ziua Națională a României. Pe platoul din faţa Operei Naţionale Române a fost montată o cupolă luminoasă cu 60.000 de leduri albe. Cupola din centrul Timișoarei are formă stelară. Bradul uriaş de 16 metri a fost împodobit cu 50 de şiruri luminoase (1000 de beculete/leduri cu lumina caldă) şi globuri. Pe străzile Alba Iulia, Mărășești, dar și în jurul Catedralei sunt montate figurine luminoase, perdele luminoase și plase.

La cea de-a zecea ediţie a Târgului de Crăciun sunt aproape 100 de căsuţe. Comercianții oferă o gamă largă de produse tradiționale, iar vinul fiert va putea fi cumpărat în căni inscripţionate cu mesajul “Târgul de Crăciun Timişoara”.

De la ora 19.00 vor avea loc concerte cu: Clar Band, Raluka şi Delia. Seara se va încheia cu tradiţionalul foc de artificii. Târgul de Crăciun va fi deschis până în 8 ianuarie 2017.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *