Dan Diaconescu și Constantin Cojocaru aproape să bată palma. Senatorul Iovescu negociază împăcarea istorică

Dan Diaconescu și Constantin Cojocaru aproape să bată palma. Senatorul Iovescu negociază împăcarea istorică

- in Locale, Politica
0

Cel considerat adevăratul fondator al Partidului Poporului, Constantin Cojocaru și cel care i-a furat ideea și a avut succes cu ea, Dan Diaconescu sunt aproape de o împăcare istorică. Ideea unei fuziuni între PP-DD și PP-LC a plecat de la senatorul, Ioan Iovescu. După două zile de discuții senatorul PP-DD de Timiș l-a convins pe Cojocaru să accepte idea unei uniuni.

Constantin Cojocaru, președintele partidului PP-LC l-a acuzat pe Dan Diaconescu, fondatorul PP-DD de furt de partid și idee. Au urmat procese interminabile, dar acum Constantin Cojocaru pare să accepte o uniune a partidului său cu PP-DD.

“Am luat legătura cu cel ce a fost la înființarea ideii de PP-DD cu Cojocaru, cel cu legea Cojocaru.  M-a invitat la el în partid. Eu i-am spus că singura varinată viabilă ar fi o unire a forțelor. Eu aș vrea să colaborez cu el. Am avut două discuții în două zile cu el. În prima zi a fost mai reticient, dar a doua zi a fost mult mai deschis. Eu i-am spus că șansa este unirea”, a declarat pentru www.banatulmeu.ro senatorul Ioan Iovescu.

În timp ce Dan Diaconescu este candidat oficial la președinția României, Constantin Cojocaru nu a reușit să strângă numărul de semnături pentru a putea candida.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *