Dan Barna, la Timisoara: ”Voi ajunge in turul doi al alegerilor prezidentiale”

Dan Barna, la Timisoara: ”Voi ajunge in turul doi al alegerilor prezidentiale”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Dan Barna, liderul USR, este optimist și spune că este convins că va ajunge în turul doi al alegerilor prezidențiale din noiembrie, alături de actualul președinte Klaus Iohannis.

“Voi ajunge în turul doi al alegerilor prezidențiale. Consider că un tur doi fără PSD este soluția acestui moment istoric și politic pentru România. Cred că un tur doi cu Klaus Iohannis și Dan Barna este un semn de Românie însănătoșită”, a spus Dan Barna, astăzi, la Timișoara.

De asemenea, candidatul Alianței USR-PLUS la alegerile prezidențiale i-a invitat pe Klaus Iohannis și pe Viorica Dăncilă să participe la o dezbatere deschisă despre România și principalele probleme cu care se confruntă, în acest moment.

Le cer președintelui Klaus Iohannis și fostului premier Dăncilă să avem o dezbatere deschisă, transparentă în fața românilor despre ce tip de Românie vrem să avem în următorii ani. Cum facem ca jumătate din tinerii de liceu să nu mai vrea să plece din țară. După Siria, România este pe locul doi în ceea ce privește numărul de locuitori care pleacă. Îi invit pe Klaus Iohannis și pe Viorica Dăncilă la o dezbatere despre soluțiile pentru mâine. România are nevoie azi de un președinte implicat”, a adăugat Dan Barna.