Dan Barna, convins ca noul primar al Timisoarei va fi candidatul USR-PLUS

Dan Barna, convins ca noul primar al Timisoarei va fi candidatul USR-PLUS

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0
dan barna

După alegerile locale de anul viitor, Nicolae Robu nu va mai fi primarul Timişoarei, ci candidatul propus de Alianţa USR-PLUS. Cel puţin asta susţine Dan Barna, liderul USR, care se află marți, 16 iulie, la Timişoara pentru a participa la dezbaterea finală în care se vor confrunta cei patru candidaţi care au intrat în campania internă pentru desemnarea persoanei care va intra în lupta pentru primărie.

Povestea USR este exact despre faptul că niște oameni au decis să se implice politic, că nu se mai putea altfel, și iată vedem că după niște ani de zile, USR și Alianța USR-PLUS este la egalitate cu vechile partide PSD și PNL. Din această perspectivă sunt foarte optimist că și în această seară vom avea o dezbatere interesantă. Invit cât mai mulți timișoreni să participe. Sunt convins că următorul primar al Timișoarei va fi un primar al Alianței USR-PLUS“, a afirmat Dan Barna, liderul USR.

La dezbaterea publică de marți seară, organizată începând cu ora 18.30, la Hotel Continental, sunt aşteptaţi să participe toţi timişorenii interesaţi. Dan Reşitnec, preşedintele USR Timişoara, a detaliat că persoana care va candida din partea formaţiunii politice la Primăria Timişoara va fi desemnată sâmbătă, prin votul tuturor membrilor filialei.

Indiferent de cine va fi nominalizarea USR la Primăria Timişoara, sunt convins că vom avea un candidat care va fi mult mai atent la nevoile timișorenilor, un candidat mult mai bun decât actualul primar Nicolae Robu, iar în spatele acestui candidat se va afla întreaga echipă a USR-ului”, a declarat Dan Reşitnec, liderul USR Timișoara.