Dan Alexa: „Mâine veţi vedea şi un prim 11 schimbat”

Dan Alexa: „Mâine veţi vedea şi un prim 11 schimbat”

- in Locale, Sport, Stiri
0

Alb-violeţii strâng rândurile după o perioadă nefastă în privinţa rezultatelor. Mâine, Politehnica vrea să obţină prima victorie în play-off în compania celor de FK Csikszereda, grupare cu care se află la egalitate de puncte.

Ne aflăm înaintea unui joc cu Ciuc, o echipă care pe mine m-a surprins sezonul acesta. Ca dezvoltare a jocului şi ca dinamică, cred că au cea mai bună dinamică dintre toate echipele din acest play-off. E o echipă tânără, o echipă în care s-a investit foarte mult. E un joc important pentru noi, practic ar cam fi ultima şansă să ne mai putem bate la un loc de baraj. Venim după un rezultat foarte prost la Mioveni şi vor intra în componenţa echipei şi jucători care au evoluat mai puţin. Este şansa lor finalul acesta de campionat, pentru a demonstra că se pot bate pe viitor pentru un post de titular”, a declarat Dan Alexa.

De la bun început am să spun că nu o să dau afară pe absolut nimeni. Doar că sunt obligat în momentul acesta să scad media de vârstă. Suntem echipa cu cea mai crescută medie, de 29-30 de ani, s-a demonstrat că atunci când jucăm cu echipele cu medii de 23-24 ani avem tot timpul o viteză în minus. Asta nu scade sub nicio formă aprecierea mea pentru ei, doar că este momentul pentru o schimbare. E momentul ca şi jucătorii tineri să aibă şanse, să evolueze. Din două motive: să putem creşte viteza de joc şi să pregătim şi sezonul viitor. Pentru că, repet, dar văd că se ia în considerare doar ultimul rezultat, clubul acesta a crescut enorm în ultimul an. Am ajuns să se vorbească de o promovare, de stadion nou, problema s-a pus: dacă vom promova, unde vom juca!? (…) Dezamăgirea mea e că s-au uitat foarte repede lucrurile bune şi sunt foarte multe nemulţumiri, pe de o parte înţeleg, suporterul vrea să câştigi mereu, şi până la urmă de aceea se investeşte foarte mult în fotbal. Pentru că e pasiune pură şi lucrurile trebuie tratate ca atare”, a mai spus antrenorul principal al alb-violeţilor.

Sunt jucători care au şi probleme medicale, nu sunt probleme cu suspendările, dar cu siguranţă mâine veţi vedea şi un prim 11 schimbat”, a precizat acesta cu privire la situaţia lotului.

Partida Politehnica Timişoara – AFK Csikszereda se dispută mâine, 24 aprilie, de la ora 12.30 (transmis pe Digisport 1, Telekom Sport 1, Look Sport +), în etapa a V-a a play-off-ului Ligii 2. Ambele echipe au câte 33 de puncte, alb-violeţii fiind pe locul 6 din cauza golaverajului inferior.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *