Dan Alexa cere DSP sa nu se joace cu vietile oamenilor. Siguranta indoielnica la meciul de cupa Ghiroda-Politehnica Timisoara

Dan Alexa cere DSP sa nu se joace cu vietile oamenilor. Siguranta indoielnica la meciul de cupa Ghiroda-Politehnica Timisoara

- in Locale, Slider, Sport, Stiri
0

Probleme de siguranță înainte de partida de Cupa României dintre Ghiroda și Politehnica Timișoara. Gazdele au avut mai mulți jucători testați pozitiv la coronavirus vineri, dar meciul de azi, ora 14.30 se va juca. DSP Timiș pare să fi judecat părtinitor. Când mai mulți jucători de la Politehnica au fost testați pozitiv, toți au fost băgați în izolare, iar următorul meci a fost reprogramat. Acum situația nu se mai repetă.

Directorul executiv al DSP Timiș, Flavius Cioca a refuzat să poarte o discuție. A transmis însă un mesaj scurt prin purtătorul de cuvânt.

La meci pot participa doar persoanele testate negativ și care nu au fost identificați ca contactați directi“, ne-a declarat Diana Bubatu, purtătorul de cuvânt al DSP Timiș.

Managerul de la Politehnica Timișoara, Dan Alexa susține că DSP a judecat părtinitor și se teme pentru siguranță fotbaliștilor.

Văzând declarația celor de la DSP mă apuca râsul. Cei de la Ghiroda au fost toți în  același autocar și s-au antrenat împreună. Când noi am avut șapte jucători pozitivi ne-au băgat pe toți în izolare și au trimis la FRF că orice activitate se suspendă. Directorul Cioca mi-a spus că sănătatea este cea mai importantă. Văd acum că Cioca pentru unii este mumă, pentru alții ciumă. Ar trebui să  fie echidistant, dar acum el se joacă cu sănătatea oamenilor. Cu tot respectul pentru Ghiroda, o echipă puternică care a crescut foarte mult, nemulțumirea mea se îndreaptă spre DSP Timiș și spre Cioca care se joacă cu viețile oamenilor“, a declarat pentru www.banatulmeu.ro Dan Alexa, managerul de la Politehnica Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *