Curți și case inundate la Sânnicolau Mare

Curți și case inundate la Sânnicolau Mare

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

A fost cod roșu de vreme rea în zona orașului Sânnicolau Mare. Case, curți și beciuri au fost inundate, duminică seara, după ploaia torențială.

Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara și Stației Sânnicolau Mare, au intervenit în orașul Sânnicolau Mare pentru evacuarea apei din: șase curți, cinci case, un demisol și cinci beciuri inundate, precum și de pe strada Oituz, dar și din două obiective socio-economice.

“Pentru gestionarea eficientă a situațiilor de urgență au acționat 32 de subofițeri cu șase autospeciale de intervenție echipate cu ????? ????????????, ????‌ ????????? ??????????????, ? ?????????‌ ???????????‌ ?‌? ???? ??????????? ?????????. Reprezentații Aquatim au acționat cu 2 vitanje. În sprijinul lor s-au deplasat pompierii voluntari ai comunelor Cenad și Sânpetru Mare cu două autospeciale de capacitate medie, echipate cu două motopompe și o electropompă, dar și voluntari din cadrul Primăriei Orașului Sânnicolau Mare și 3 jandarmi”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *