Cursuri gratuite pentru joburi bine plătite

Cursuri gratuite pentru joburi bine plătite

- in Actualitate, Business, Economie, Locale
0

Centrul de Formare Profesională a adulților activează pe piață ca furnizor de formare profesională din 2009, fiind preocupat, încă de la început, să ofere tuturor persoanelor interesate cursuri de formare la cele mai înalte standarde. Din 2009 până în prezent, scopul Centrului a fost acela de a asigura creșterea și diversificarea competențelor profesionale, prin inițierea, (re)calificarea, specializarea și perfecționarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, dar și a persoanelor care au dorit să realizeze o schimbare pe plan profesional.

Identificând nevoile de formare profesională și dorind să contribuie la sporirea șanselor de acces la diferite locuri de muncă, Centrul de Formare Profesională vine, începând cu luna aprilie a anului trecut, în ajutorul tuturor categoriilor de șomeri, persoanelor inactive și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din Regiunea de Vest, punând la dispoziția acestora următoarele cursuri de calificare, de specializare și de perfecționare în diferite domenii: cursuri de inițiere și specializareInspector în domeniul Sănătății și Securității în Muncă, Specialist în domeniul Sănătății și Securității în Muncă, Inspector/ Referent Resurse Umane, Manager Proiect, Asistent Manager, Agent Vânzări, Director Vânzări, Contabil; cursuri de perfecționareFolosirea Calculatorului la Locul de Muncă, Realizarea Propriei Afaceri, Tehnici de Comunicare, Dezvoltarea Personală în Vederea Carierei, Reconcilierea Vieții Personale cu cea Profesională, Animator Socio-Cultural.

Toate aceste cursuri se realizează în cadrul proiectului „Profesionalism pe piața muncii în Regiunea de Vest”, cofinanțat prin POSDRU AP5, DMI 5.1. Prin implementarea proiectului, se dorește asigurarea de oportunități sporite pentru participarea viitoare pe o piață a muncii modernă și flexibilă a tuturor persoanelor formate, care fie au dobândit competențe profesionale noi, fie și-au dezvoltat competențele profesionale existente. La sfârșitul lunii februarie-începutul lunii martie, vom organiza primul târg de forță de muncă, târg care sperăm să reprezinte cheia succesului pentru cât mai mulți dintre absolvenții de cursuri subvenționate și derulate în cadrul proiectului.

Persoanele interesate de unul dintre cursurile de specializare sau de perfecționare pot obține mai multe informații accesând pagina web http://schoolbusiness.ro/, ne pot contacta la nr. de telefon  0356.881080, ne pot trimite e-mail pe proiect125328.rbconsulting@gmail.com sau pe cfpa.profm@gmail.com sau ne pot vizita la Centru, situat pe str. Str. Independenței, nr. 2B (zona Bălcescu), Timișoara.