Curse regulate pe Bega cu vaporasele, incepand de joi. Biletul costa 1 leu

Curse regulate pe Bega cu vaporasele, incepand de joi. Biletul costa 1 leu

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
cursa ratustelor

În sfârșit, se dă startul curselor regulate cu vaporașele pe Bega. Primarul Nicolae Robu a anunțat marți, 2 octombrie, că acest lucru se va întâmpla începând de joi, 4 octombrie, fiind disponibile pe traseu trei din cele șapte vaporetto cumpărate de Primăria Timișoara cu două milioane de euro.

Începe transportul public cu vaporetto pe canalul Bega. În această săptămână vom da drumul la acest subsistem al sistemului de transport public al Timișoarei, transportul pe apă cu vaporetto, și asta se va întâmpla joi. Prima cursă va pleca la ora 07.43, din stația Mihai Viteazu, lângă catedrală, lângă pod. (…) Avem un grafic pe care STPT o să-l prezinte pe site-ul companiei, care arată ora sosirii în fiecare stație, ora plecării din fiecare stație. Vor circula trei vaporașe în timpul săptămânii, de luni până vineri, în intervalul 07.30 – 18.00. Sâmbăta și duminica se va circula în regim de agrement, cu un singur vaporaș“, a spus primarul Nicolae Robu.

Potrivit edilului toate gratuitățile care sunt în vigoare pentru celelalte mijloace de transport în comun ale STPT se păstrează și pentru subsistemul de tansport public cu vaporașul. Restul vor avea de plătit un leu pe călătorie, indiferent cât de lungă este călătoria. Biletele se vor vinde la bordul vaporașelor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *