Curse nebune cu BMW-uri, pe străzile din Timișoara

Curse nebune cu BMW-uri, pe străzile din Timișoara

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Distracția i-a costat scump pe doi tineri din Timișoara. Este vorba doi tineri de 21 și 18 ani care au fost prinși făcând drifturi pe străzile oraș. Unul dintre ei se “dădea” cu mașina, dar nu avea carnet.

Primul dintre ei a fost prins de polițiștii locali, zilele trecute, turându-și motorul BMW-ului pe Calea Martirilor și a fost amendat cu 2500 de lei.

Cel de 18 ani, posesor tot a unui BMW, a fost prins pe str. Pop de Băsești, intersecție cu str. Gării, efectuând aceleași manevre. Însă acesta la vederea oamenilor legii a încercat să fugă, îndreptându-se spre Solventul, unde, din cauza vitezei și a drumului alunecos a ieșit cu mașina de pe carosabil, ajungând într-un șanț de pe marginea drumului. Tânărul a părăsit autovehiculul, dar în dreapta a rămas prietenul său.  În urma verificărilor s-a stabilit că tânărul de la volan nu posedă permis de conducere, datele sale fiind comunicate și Biroului Rutier pentru a fi continuate cercetările și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Pentru că astfel de conducători auto sunt adevărate pericole pe șosele, iar efectuarea de drifturi și turarea motoarelor se sancționează drastic prin HCL 371/2007, cu amenzi între 800 și 2500 lei, existând numeroase sesizări pe această linie, polițiștii locali vor continua verificările și în perioada următoare, atrăgând totodată atenția conducătorilor auto să respecte legislația care reglementează acest aspect”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.