Cursa nebuna pentru prinderea unui sofer, la Timisoara. S-au tras zeci de focuri de arma

Cursa nebuna pentru prinderea unui sofer, la Timisoara. S-au tras zeci de focuri de arma

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
pistol

Cursă nebună, în această noapte, pe străzile Timișoarei, pentru prinderea unui șofer fugar, polițiștii fiind nevoiți să tragă și zeci de focuri de armă. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, în jurul orei 02.50, polițiștii timișeni au efectuat un semnal de oprire unei mașini care circula pe str. Calea Dorobanților din Timișoara. Cum nu s-a conformat semnalului, șoferul i-a determinat pe polițiști să pornească în urmărirea acestuia.

După executarea mai multor focuri de armă, atât în plan vertical, cât și asupra anvelopelor, în jurul orei 03.30, autoturismul a fost imobilizat pe strada Calea Bogdăneștilor din municipiu. În urma executării focurilor de armă, nu au rezultat victime omenești, ci doar avarierea autoturismului urmărit“, a informat IPJ Timiș.

Cel puțin opt echipaje de Poliție au fost mobilizate pentru prinderea șoferului, oamenii legii fiind nevoiți să tragă în jur de 30 de focuri de armă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că este vorba despre un tânăr, de 26 de ani, care nu deține permis pentru nicio categorie de vehicul. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *