Cursă de coșmar către Belgrad! Doi șoferi timișoreni batjocoriți de polițiștii din Vârșeț

Cursă de coșmar către Belgrad! Doi șoferi timișoreni batjocoriți de polițiștii din Vârșeț

- in Actualitate, Locale, Slider
0

Excursie cu peripeții pentru două autocare pline cu timișoreni. Ceea ce se dorea a fi o vizita plăcută în capitala Serbiei – Blegrad s-a transformat într-un coșmar. Totul a început după ce polițiștii din Vârșeț au vrut să-i aresteze pe șoferii români. Motivul oficial – au depășit viteza regulamentară cu 10 kilometri pe oră. Oamenii legii sin Serbia au cerut pe față șpagă și au confiscat buletinele șoferilor.

Totul s-a întâmăplat sâmbătă, 14 februarie, într-o excursie mai mult sau mai puţin romantică către Belgrad. După o aşteptare de aproximativ o oră şi jumătate la Vama Moravița, turişti deja enervaţi de vameșii care nu aveau chef de lcuru au avut de înfruntat şi poliţia rutieră din oraşul Vârșet.

„O maşină civilă cu trei poliţişti au oprit cele două autocare au motivat că s-a depăşit viteza cu aproximativ 10 kilometri pe oră, iar prima sancţiune la care s-au gândit a fost accea de a-i aresta pe cei doi şoferi. După câteva zeci de minute i-au convocat pe cei doi la maşina lor cerându-le direct o şpagă de 50 de euro.La final total abuziv au reţinut buletinele soferilor spunându-le că sera la întoarcere să treacă la sediul poliţiei din Varset pentru a şi le recupera”, ne-a relatat unul dintre pasagerii cursei de coșmar spre Belgrad.

Cei doi conducatori auto timisoreni ne-au mărturisit că poliţişti duhneau puternic a alcool şi se lăudau că în Serbia ei sunt practic statul. La întoarcere șoferii și-au recuperat de la portarul instituției de poliție buletinele, iar turiştii care au plătit câte 60 de lei pe călătorie au mărturisit că nu plănuiesc prea curând să se întoarcă în Serbia.

Miroslav STANICI

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *