Curg amenzile pentru nesimțire

Curg amenzile pentru nesimțire

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali au continuat să-i depisteze pe cei care-și aruncă gunoiul pe unde îi taie capul. În ultima săptămână, oamenii legii au dat 60 de amenzi persoanelor care au abandonat gunoaiele pe domeniul public.

Pe linie de rampe clandestine de deșeuri, polițiștii locali au surprins și sancționat mai multe persoane depistate abandonând deșeuri în locații precum str. Miorița, Rusu Șirianu, Aleea Cristalului. De asemenea, o firmă care funcționează pe Bdul Vasile Pârvan a fost sancționată atât pentru depozitarea de deșeuri cât și pentru nerespectarea prevederilor privind colectarea selectivă a resturilor, cu două amenzi în valoare de 5000 lei.

Pe de altă parte, un real sprijin vine și din partea cetățenilor care numai luna trecută au reclamat 146 de probleme pe linie de mediu și abandon de deșeuri pe raza municipiului. În funcție de situație fie s-a luat măsura sancționării fie s-au semnalat rampele pentru ridicarea lor. Cetățenii pot sesiza în continuare astfel de nereguli la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 ori pe adresa de email contact@politialoctm.ro„, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.