Curg amenzile în Timiș pentru cei ce nu respectă restricțiile de circulație, în vreme de coronavirus

Curg amenzile în Timiș pentru cei ce nu respectă restricțiile de circulație, în vreme de coronavirus

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii timișeni desfășoară acțiuni în piețele din județ, inclusiv în piața volantă de pe strada Arieș. Oamenii legii verifică dacă se respectă distanțarea socială între oameni, inclusiv dacă vânzătorii au luat toate măsurile de prevenție (măști, mănuși). Acțiunile vor continua în piețele timișene, în toată această perioadă.

În județul Timiș, vineri, 10 aprilie, polițiștii timișeni au dat 261 amenzi, în valoare de 578.000 lei pentru nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației. În ultimele 24 de ore, jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș au aplicat 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 15.000 lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționare a circulației conform Ordonanței Militare nr.3/2020. De asemenea, jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara au dat șapte amenzi, in valoare totală de 11.000 lei.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Timiș, în dimineața zilei de sâmbătă, 11 aprilie, sunt 472 persoane aflate în izolare la domiciliu. Totodată, în județul nostru sunt, în acestă dimineață, 527 persoane carantinate.