Cuplurile din Timișoara, invitate să testeze căsnicia pentru o zi și să se pozeze în “gravity room”, de Valentine’s Day

Cuplurile din Timișoara, invitate să testeze căsnicia pentru o zi și să se pozeze în “gravity room”, de Valentine’s Day

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0
gravity room

Ziua Îndrăgostiților este sărbătorită și în acest an la Timișoara. De exemplu, cele două mall-uri din oraș le-au pregătit cuplurilor o serie de surprize.

Astfel, marți, 14 februarie, la Iulius Mall, îndrăgostiții sunt invitați să experimenteze o zi de mariaj. Între orele 15.00 – 21.00, un maestru de ceremonii așteaptă cuplurile la etaj, în zona magazinului Intersport. Aici, îndrăgostiții vor primi de la “starea civilă” un certificat de căsătorie valabil 24 de ore.

De asemenea, și restaurantele din Iulius Mall, dar și din oraș au pregătit o “masă a îndrăgostiților”, special amenajată de Valentine’s Day.

Totodată, la Shopping City Timișoara, cuplurile sunt așteptate să se fotografieze gratis într-o cameră în care legile gravitației nu mai funcționează. “Aflată pentru prima dată în Timișoara, Gravity Room e cel mai cool loc în care să-ți faci cele mai amuzante și inedite fotografii! Și, pentru că tot suntem în luna iubirii, vino împreună cu jumătatea ta să vă imortalizați dragostea, sau împreună cu cei dragi, familie ori prieteni cu care vrei să împărtășești un photo shooting special. Veți primi fotografiile printate gratis”, transmit reprezentanții mall-ului din Calea Șagului.