Cuplu de lângă Timişoara a încins atmosfera la „Insula Iubirii”. Cine este omul de afaceri care a mers cu Bianca în Thailanda?

Cuplu de lângă Timişoara a încins atmosfera la „Insula Iubirii”. Cine este omul de afaceri care a mers cu Bianca în Thailanda?

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0

Un cuplu din comuna Sînandrei, Liviu şi Bianca au decis să-şi testeze iubirea şi fidelitate în Thailanda, la emisiunea „Insula Iubirii” care începe peste câteva zile pe Antena 1.

Omul de afaceri Liviu Gherman (43 ani) este patronul complexului Biarena din localitatea Sînandrei, situată la doar câţiva kilometri de Timişoara. Liviu a intrat în lumina refelectoarelor după ce fosta sa soţie, Adriana l-a părăsit pentru primarul din localitate. Culmea, cei doi erau buni prieteni, iar Liviu şi Adriana erau chiar naşii unuia dintre copiii primarului.

Actuala iubită a lui Liviu Gherman, Bianca Hincianu (22 ani) este administrator de firmă. Cei doi s-au cunoscut cu aproape trei ani în urmă. „Spun despre ei că sunt geloşi, acesta fiind şi cel mai frecvent motiv de ceartă. Liviu a fost căsătorit şi are doi copii, iar Bianca a mai avut o relaţie înainte să îl cunoască pe el”, se arată pe site-ul a1.ro la pagina destinată evenimentului din Thailanda.

Sursa foto: Facebook; a1.ro