Cunoscut traficant de droguri din Timișoara, săltat de mascați

Cunoscut traficant de droguri din Timișoara, săltat de mascați

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0
droguri

Un cunoscut traficant de droguri din Timișoara riscă să stea după gratii câțiva ani. Este vorba de Ovidiu Alexandru Iftode, care a fost arestat preventiv, pentru trafic de droguri de mare risc.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri, 26 septembrie, de DIICOT, timișoreanul a mai fost cercetat și în trecut pentru trafic de droguri de risc și condamnat la trei ani, cu suspendarea executării în anul 2011.

Ulterior, inculpatul și-a reluat activitățile infracționale, comercializând drogurile doar în cantități mari, de ordinul kilogramelor unui cerc de dealeri stradali apropiați acestuia. În urma investigațiilor derulate, în noaptea de 25/26.09.2018 inculpatul a fost prins în flagrant în timp ce comercializa o cantitate de 2,5 kg canabis, ambalată sub forma a 31 de pachete. Tranzacția a avut loc în autoturismul inculpatului, parcat pe o stradă lăturalnică din municipiul Timișoara“, a arătat DIICOT.

Miercuri, 26 septembrie, traficantul de droguri a fost prezentat Tribunalului Timiș cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *