CUMPLIT: mamă și fiu, MORȚI după ce două mașini s-au ciocnit frontal pe un drum din Timiș

CUMPLIT: mamă și fiu, MORȚI după ce două mașini s-au ciocnit frontal pe un drum din Timiș

Un accident cumplit de circulație a avut loc, astăzi, pe drumul care leagă Timișoara de localitatea timișeană Orțișoara. O mamă și  fiul acesteia și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism, pe DN69, la ieșirea din localitatea Sânandrei.

“În accident au fost implicate două autoturisme, s-a acționat pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin, care din nefericire a fost declarată decedată de medicul de la locul accidentului, o persoană de sex feminin este în stop cardio respirator, se execută manevre de resuscitare cardio pulmonară, iar alte trei persoane sunt preluate de ambulanțe, starea lor fiind stabilă”, comunică Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Banat” al județului Timiș.

Din păcate, femeia resuscitată a murit în drum spre Spitalul Județean Timișoara. Potrivit ISU Timiș, s-a acționat cu două autospeciale cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD, 14 subofițeri, două ambulanțe SAJ și echipaje de la poliție și criminalistică.