Cum vrea să îi “ardă” o timișoreancă pe țigani! Vezi propunerea inedită făcută viceprimarului Stoia

Cum vrea să îi “ardă” o timișoreancă pe țigani! Vezi propunerea inedită făcută viceprimarului Stoia

- in Administratie, Locale, Recomandari
0

Viceprimarul Traian Stoia a primit o propunere inedită din partea unei timişorence. Femeia susține că a găsi formula prin care țiganii ce au pus stăpânire ilegal pe clădirile din centrul istoric al Timișoarei să fie “arși” la buzunare.

O profesoară care locuieşte în zona cnetrală a Timişoarei a trimis o petiţie municipalităţii prin care îşi exprimă nemulţumirea faţă de obiceiurile pe care vecinii săi, țigani le au. Femeia mai povesteşte cum romii şi-au cumpărat locuinţe pe legea 112, apoi le-au vândut după doar patru zile.

„Am primit o petiţie de la o doamnă profesoară care vorbeşte despre relaţia între comunitatea din care face dânsa parte şi comunitatea mutată în zona ultracentară de după revoluţie. Doamna locuieşte în zona ultracentrală, şi face referire la cei care locuiesc pe strada Alexandru Borza nr. 7 şi cumpără adevărate palate pe care îşi pun numele, exemplu < Puiu Napoleon>, situate pe C.D.Loga, lângă fostul sediu al PSD. Femeie spune că această comunitate este ajutată de avocaţi, notari, şi vorbeşte despre cumpărările şi vânzările de pe 112, arătând că s-au făcut vânzări chiar şi la patru zile diferenţă de la cumpărare”, a povestit viceprimarul Traian Stoia.

Profesoara mai face şi o propunere municipalităţii şi anume ca diferenţele de preţ dintre vânzarea şi cumpărarea locuinţelor să intre în bugetul local.“Femeia face următoarea propunere:  toţi cei care au vândut în mod tendenţios şi ilegal, diferenţa între preţul cu care au cumpărat şi preţul cu care au vândut la patru zile sau la patru săptămâni sau la patru ani, să intre în bugetul oraşului şi oraşul să poată face reparaţii din acești bani. Este o propunere de bun simţ, dar care trebuie făcută la Parlament, eventual. Totuşi sunt ani buni care au trecut, mă îndoiesc că lucrul acesta este posibil, dar propunerea mie mi s-a părut de bun simţ”, a mai spus Stoia.

 

 

 

 

sursa FOTO: frontpress.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *