Cum vrea Partidul Verde Ghiroda Timiş să revoluţioneze colectarea taxelor şi impozitelor?

Cum vrea Partidul Verde Ghiroda Timiş să revoluţioneze colectarea taxelor şi impozitelor?

- in Locale, Politica, Stiri
0

Organizaţia Ghiroda, Timiş, a Partidului Verde, are un proiect prin care va revoluţiona colectarea taxelor şi impozitelor în localitate. Astfel, partidul a înregistrat în dată de 7 ianuarie, iniţiativa privind utilizarea serviciului de e-banking privind plata online a taxelor şi impozitelor.

„Conştientizăm că instituţiile statului sunt mai reticiente la astfel de idei “moderne”, de aceea, sperăm că va fi acceptată atât de actuală conducere a primăriei, cât şi de consiliul local. Astfel vom da posibilitatea plătirii online a taxelor şi impozitelor dvs, evitând deplasarea dvs. la primărie, cât şi statul la cozi, ceea ce va reprezenta un ajutor atât pentru cetăţenii comunei Ghiroda, cât şi pentru angajaţii primăriei noastre! Proiectul vine că un ajutor pentru proprietatari care îşi au domiciliul în străinătate, sau pentru cei care deplasarea la caseria primăriei este foarte dificilă ! Iniţiativa nu reprezintă un moft, ci o aliniere la noile standarde europene, la care mai devreme sau mai târziu vom adera !”, susţine Partidul Verde Ghiroda.

„La aceste noi standarde, următoarele instituţii din judeţul Timiş s-au înrolat, deja: Timişoara, Dudeştii Noi, Deta, Jimbolia, Lugoj, Sânnicolau Mare şi sperăm că va urmă şi comună noastră Ghiroda ! Sperăm că această iniţiativa va fie aprobată şi pusă în practică fără alte impedimente !

Gh. M.