Cum vor petrece Crăciunul şi Revelionul cei 200 de beneficiari ai Fundaţia “Pentru Voi” Timişoara

Cum vor petrece Crăciunul şi Revelionul cei 200 de beneficiari ai Fundaţia “Pentru Voi” Timişoara

- in Locale, Social, Stiri
0

Fundaţia “Pentru Voi” Timişoara a pregătit un program special de Crăciun şi Revelion, celor 200 de persoane cu dizabilităţi intelectuale pe care le are în grijă.

Laila Onu, directorul fundaţiei, a spus că beneficiarii au avut posibilitatea, în funcţie de confesiunea lor religioasă şi de dorinţa acestora, să se spovedească şi să se împărtăşească, părintele Claudiu Roşoiu de la Parohia Ortodoxă din Freidorf venind în centrele de zi ale Fundaţiei „Pentru Voi” pentru a-i binecuvânta cu Sfintele Taine, pe cei de confesiune ortodoxă. Tot săptămâna trecută, au fost decorate şi cele 3 centre de zi şi cele 6 locuinţe protejate ale Fundaţiei „Pentru Voi”. Pe 17 decembrie, „Pentru Voi” a păstrat tradiţia celor 19 ani de activitate şi a organizat Serbarea de Crăciun pentru cei 200 beneficiari ai săi şi familiile lor, eveniment care a avut loc la Hotel Aurora.

 La fel ca în fiecare an Fundaţia „Pentru Voi” a dăruit, pachete de Crăciun tuturor celor 200 de beneficiari ai săi, cu un cozonac caşcaval, telemea, suc, cârnaţi afumaţi, tobă tradiţională, şunculinţă ţărănească, ciolan, unt, fructe (clementine, portocale, pere) şi  o mulţime de dulciuri.

În perioada 24 decembrie  – 03 ianuarie, centrele de zi  “Orizonturi Noi”, „Ladislau Tacsi” şi „Împreună” vor fi închise. Cele 6 locuinţe protejate vor funcţiona normal, iar cei 30 de beneficiari vor avea parte de un program deosebit cu plimbări în centrul Timişoarei, vizite la prieteni, participare la slujba de Crăciun şi binenţeles mese de sărbătoare, de Crăciun şi Revelion.

“Mulţumim prietenilor Fundaţiei „Pentru Voi”, care  şi în acest an ne-au fost alături şi ne-au ajutat să le oferim celor 200 beneficiari ai noştri şi familiilor acestora sărbători frumoase. La sfârşit de an, mulţumim tuturor colaboratorilor noştri şi le urăm Crăciun binecuvântat şi un An Nou cu sănătate şi multe împliniri. Mulţumim sponsorilor care au fost alături de noi şi Crăciunul acesta: Hotel Aurora, Papa Sam, Segafredo, Restaurant Coloseum, Eufrosina, firmei de construcţii Biro, Centrale termice Wiessmann, SC. HNG 14 SRL şi Sindicatul asistenţilor personali cu handicap”, a explicat Laila Onu.

Gh. M.