Cum stăm cu deszăpezirea în Timișoara?

Cum stăm cu deszăpezirea în Timișoara?

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Primăria Timișoara anunță că în cursul nopții de joi spre vineri, de la ora 3 și până în acest moment, SC Brantner SRL a intervenit în vederea deszăpezirii și combaterii gheții în mai multe zone din oraș.

Primăria are în vedere pentru deszăpezire, în permanență, atât arterele principale, cât și podurile și intrările/ ieșirile din oraș. S-a acționat cu 4 utilaje mari, 1 cisternă cu clorură de calciu și 4 utilaje de capacitate mică. S-au împrăștiat aproximativ 120 tone de sare și 6 tone de clorură de calciu. De asemenea, la intrările și ieșirile din oraș și pe artere principale s-a acționat cu sare, iar pe poduri cu sare și de dimineața cu clorură. Trotuarele și stațiile mijloacelor de transport în comun sunt măturate manual”, transmit reprezentanții municipalității.

Utilajele de deszăpezire pot fi urmărite, în timp real, aici: www.primariatm.ro/mediu-2/#curatenie.

Dacă observă neconcordanțe între aceste date și datele reale din teren, îi rugăm pe timișoreni să ne transmită o sesizare pe aplicația Primăria Timișoara sau pe site-ul Primăriei, la adresa www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii, secțiunea “Străzi și trotuare”, cu o poză și indicând locul unde a fost făcută”, mai transmit reprezentații Primăriei Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *