Cum se circula pe drumurile judetene din Timis

Cum se circula pe drumurile judetene din Timis

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Iarna și-a intrat în drepturi în vestul țării. În județul Timiș ninge de seara trecută încontinuu, iar circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă pe drumurile județene. Consiliul Județean Timiș informează că drumarii acționează cu circa 50 de utilaje cu lamă și răspânditor, iar pe parcursul nopții au fost folosite peste 600 de tone de material antiderapant.

Nu există la această oră drumuri județene cu circulație blocată sau închisă, dar trebuie să circulați cu prudență deoarece există și sectoare de drum cu polei. Informații despre starea părții carosabile puteți afla la numărul de telefon 0731.540.965“, transmit reprezentanții CJT.

Consiliul Județean Timiș are încheiate contracte de deszăpezire pentru toate zonele județului Timiș.

Pe sectorul Sânnicolau Mare, Gottlob, Jimbolia au fost folosite 48 de tone de material antiderapant; pe sectorul Pișchia, Cenei, Orțișoara, Carani, Aeroport, circa 240 de tone; pe sectorul Foeni, Giroc, Sânmihaiu Român, Deta, circa 154 de tone; pe sectorul Tormac, Buziaș, Topolovățu Mare, Moșnița Veche, circa 60 de tone; pe sectorul Coșteiu, Crivobara, Balinț, Brestovăț, Hitiaș, Cliciova, circa 80 de tone; pe sectorul Buziaș, Lugoj, Făget, Bethausen, Traian Vuia, Nădrag, circa 50 de tone.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *