Cum putem avea o Românie mai bună? Răspunsul europarlamentarului Maria Grapini

Cum putem avea o Românie mai bună? Răspunsul europarlamentarului Maria Grapini

- in Locale, Social, Stiri
0

La început anului 2019, cel mai activ și reprezentativ europarlamentar român, Maria Grapini, președintele PUR Timiș, prezintă câteva idei simple, dar realiste și de bun simț, pentru ca să avem o Românie mai bună.

Să ne propunem să fim activi, implicați, fără să jignim; să criticăm aducând propuneri alternative; să luăm decizii după ce ne informăm din mai multe surse; să respectăm valoarea și să luptăm pentru construcția unei corecte scări a valorilor; să fim patrioți fără a fi extremiști; să fim altruiști fără a încuraja nemuncă. Poate mai adăugați și voi câteva propuneri! Dacă vom respectă aceste dorințe, sigur vom avea o Românie mai bună! Cu DEMNITTE, ONOARE și CURAJ, să ne apăram țară. Doamne ajută!”.

Cu acest prilej, Maria Grapini a mai adăugat un mesaj trdițional către români: „Doresc tuturor prietenilor, românilor, un an mai bun, bucurii în case, împliniri în viață profesională și privată și multă, multă…. multă unitate! Vă doresc dragi prieteni, dragi români, sănătate, putere să va bucurați de fiecare clipă, de fiecare zi!Putere să iubiți, să acționați, să ajutăți, să fiți uniți! Doamne ajută să avem un an mai bun! Să nu uităm că totul depinde de fiecare dintre noi! La mulți ani și multă sănătate!”.

Gh. MIRON