Cultura unește comunitatea! Se caută voluntari pentru Timișoara2023

Cultura unește comunitatea! Se caută voluntari pentru Timișoara2023

- in Actualitate, Cultura, Locale, Social, Stiri
0

Asociația Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023 anunță că este în căutare de voluntari dornici să se implice în implementarea proiectului.

Cultura unește comunitatea! Fii parte din echipa de Voluntari TM2023. Haide să scriem împreună povestea TM2023! Alătură-te unei echipe tinere, pline de curaj ca si tine. Participă la câte evenimente dorești începând cu marea aventură Timișoara 2023 în ianuarie și continuând până la sfârșitul lui 2023. Noi credem că un rol cheie pentru succesul proiectului Timișoara 2023 – Capitală Culturală Europeană îl are programul de voluntari care implică persoane care se recunosc în principal prin a fi oameni pasionați de oameni. Prietenia, respectul, toleranța și responsabilitatea sunt valorile în care credem și care sunt încorporate în misiunea de a fi voluntar TM2023. A fi voluntar TM2023 înseamnă să fii pe de o parte un explorator care se bucură să descopere ce se întâmplă în culise și pe scenă și pe de altă parte să fii acel ambasador al unui proiect prin participarea ta activă la evenimente. Este loc pentru oricine dorește să scrie și să trăiască bucuria de a fi parte a poveștii Timișoara 2023”, a transmis asociația.

Voluntarii pot activa în următoarele zone: organizare de conferințe; seminarii și forumuri; campanii de informare în comunitate și școli; activitatea de relații publice și comunicare; asistență producție; foto/video; design; jurnalism; echipa logistică / suport pentru evenimente artistice și voluntariat general.

Activitățile de voluntariat se desfășoară în: Timișoara – zona centrală, și/sau cartierele istorice, în alte localități din județul Timiș, dar și în mediul online.

Ca beneficii, participanții vor avea training-uri gratuite livrate de coordonatori de voluntari din Japonia, Italia, Grecia, Serbia si Romania, kit de voluntar și certificat de voluntariat. Înscrierile se pot realiza AICI!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *