Culmea sfidarii. Senator USR nu poate sa citeasca o carte, dar a citit 840 de CV-uri

Culmea sfidarii. Senator USR nu poate sa citeasca o carte, dar a citit 840 de CV-uri

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Singurul senator pe care USR-PLUS îl are în Timiș, Raoul Trifan nu este în stare să citească o carte, dar citește 840 de CV-uri. Trifan se laudă că 840 de oameni se “bat” pentru a-i ajunge consilier personal. Nu are facultate, dar are minciuna în sânge. A devenit vedetă națională după ce s-a lăudat că citește cărți când spală vasele. De fapt doar le asculta, pentru că cititul solicită mai mult. Acum, același Trifan spune ca declarația i-a fost scoasă din context.

Probabil sutele de CV-uri le-a citit tot când spăla vasele sau își făcea de mâncare, așa cum procedează și cu cărțile. Sau poate i le-a citit cineva în caști.

Citesc, dar citesc atunci, nu știu, când spăl vase sau când îmi fac de mâncare, îmi pun casca și ascult cărți“, a spus pentru mass-media centrală Raoul Trifan, senator USR-PLUS Timiș. Joi seara, aflat în emisiunea “Drumul bun” la Tele Europa Nova, Trifan a spus că declarația respectivă a fost mai lungă și că a fost scoasă din context.

Raoul Trifan este cel ce și-a păcălit colegii din USR  susținând că are facultate pentru a ajunge pe prima poziție la Senat. Când colo s-a descoperit că Raoul Trifan avea trei CV-uri: cu facultate, fără facultate și cu facultatea întreruptă.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *