Culmea penibilului, la Timisoara! Angajati RETIM amendati dupa ce au aruncat aiurea gunoaiele!

Culmea penibilului, la Timisoara! Angajati RETIM amendati dupa ce au aruncat aiurea gunoaiele!

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Ce poate fi mai penibil decat sa raspunzi de strangerea gunoaielor din oraș, dar in acelasi timp să fi amendat pentru ca arunci gunoaie ilegal în același oras? Doi angajați RETIM au dat o demonstrație in forta.

Amenzi pe bandă rulantă pentru timișorenii care abandonează deșeuri pe domeniul public. Numai miercuri, 5 decembrie, polițiștii locali au amendat șase persoane pentru că au aruncat gunoiul pe străzile Treboniu Laurian, Renașterii, Liviu Rebreanu. Valoarea totală a sancțiunilor fiind de 8500 de lei.

Joi, 6 decembrie, oamenii legii au surprins trei bărbați chiar în timp ce abandonau cu o mașină o cantitate mare de deșeuri, în special provenite de la amenajări interioare, în zona Dâmbovița, și aceștia fiind sancționați cu câte 2000 lei fiecare. Doi dintre aceștia erau angajați ai Retim.

Polițiștii locali au aplicat, de la începutul anului, un număr de 2319 sancțiuni contravenționale pentru abandonarea de deșeuri, atât în urma constatărilor din teren ale polițiștilor locali, cât și ca urmare a surprinderii cu ajutorul camerelor video a persoanelor care aruncă tot felul de resturi pe jos sau depozitează diverse materiale rezultate în urma curățeniei ori amenajărilor interioare în locuri interzise.

Cetățenii cu simț civic pot sesiza astfel de cazuri la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe adresa de email contact@politialoctm.ro. Poliția Locală atrage atenția celor certați cu bunul simț să nu mai arunce deșeuri pe domeniul public deoarece, pe lângă faptul că în acest fel conferă un aspect inestetic orașului, riscă sancțiuni drastice”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.