Cucșa – primul parlamentar de Timiș care și-a donat jumătate din salariul pe o lună pentru copiii cu boli grave abandonați în spitale!

Cucșa – primul parlamentar de Timiș care și-a donat jumătate din salariul pe o lună pentru copiii cu boli grave abandonați în spitale!

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Deputatul republican de Timiș, Marian Cucșa își donează jumătate din salariul de parlamentar pe o lună pentru copiii cu boli grave abandonați în spitale. Asociația Blondie care se ocupă de micuții grav bolnavi abandonați în spitale vrea să cumpere un avion medical pentru a-i transporta cât mai rapid. De asemenea, Cucșa îi încurajează și pe ceilalți parlamentari să se alăture campaniei.

Îmi donez jumătate din salariul de deputat pentru copiii cu probleme medicale grave, abandonați în spitale. Motivul pentru care am făcut publică această informație nu este pentru propagandă ci de a le sugera și celorlalți colegi parlamentari să se alăture acestei campanii. Cu banii strânși din donații, asociația care se ocupă de acești micuți ai nimănui intenționează să achiziționeze un avion medical pentru a transporta rapid urgențele de grad zero către cele mai competente spitale. Pe Adelina, fondatoarea acestei asociații o cunosc personal și pot să vă garantez verbal că este implicată trup și suflet pentru salvarea vieții micuților abandonați“, a scris pe pagina sa de Facebook, deputatul Marian Cucșa.

Puteți dona aici.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *