Cu prilejul Sărbătorilor de Iarna, trenurile pe cele mai solicitate rute vor fi suplimentate cu vagoane de dormit

Cu prilejul Sărbătorilor de Iarna, trenurile pe cele mai solicitate rute vor fi suplimentate cu vagoane de dormit

- in Administratie
0

CFR Călători a transmis că, în perioada 19 decembrie 2014 – 3 ianuarie 2015, pentru adaptarea capacităţii de transport la solicitările publicului cu prilejul  Sărbătorilor de Iarnă, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din Bucureşti spre Sighetu Marmației, Satu Mare, Vatra Dornei, Suceava, Timișoara Nord, Brașov, Craiova, Braşov, Bicaz, Botoşani, Iaşi, Baia Mare, Arad,  vor fi suplimentate cu vagoane clasă, vagoane de dormit şi cuşete.

Aici intră şi trenurile care fac legătura între Timișoara și Iași, staţiunile de pe Valea Prahovei şi principalele oraşe ale României.

În unele zile libere din perioada 25 decembrie 2014 – 5 ianuarie 2015, când traficul de călători este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio, precum și unele trenuri Regio nu vor circula.

“Rugăm toți pasagerii să țină cont de acest aspect când își planifică deplasările cu trenul și să consulte, pentru informații actualizate, fie pagina de internet a companiei, fie să telefoneze la biroul de informații din stația de plecare. Având în vedere cererea mare de bilete din perioada sărbătorilor, recomandăm pasagerilor să achiziționeze din timp legitimațiile de călătorie, în special pentru trenurile de lung parcurs care au în compunere vagoane de dormit și cușetă”, a transmis CFR Călători.

Sursa foto: www.vestic.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *