Cu buldozerul intr-o casa construita ilegal, la Timisoara

Cu buldozerul intr-o casa construita ilegal, la Timisoara

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Primăria Timișoara i-a venit de hac unui bărbat care s-a gândit să ridice o casă, parter, plus etaj, fără a avea nicio autorizație. Timișoreanul a primit prima amendă în 2015, însă a refuzat să demoleze imobilul.

Joi, 13 iunie, în urma unei sentințe definitive, reprezentanții municipalității, însoțiți de muncitori au mers pentru a dărâma cu forța construcția ilegală, realizată în curtea Palatului cu Ancoră, de pe B-dul General I. Dragalina, nr. 24. Acțiunea a început în prezența primarului Robu, care a dat ordinul ca muncitorii să intervină, fiind pregătit și un buldozer.

Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, prima amendă primită de proprietar, în 2015, a fost contestată în instanță, iar municipalitatea a câștigat procesul. A urmat o somație prin care se solicita demolarea de bună-voie, iar acum toate procedurile legale au ajuns la final și, împreună cu executorii judecătorești, primăria a început dărâmarea construcției ilegale.

Eu vă recomand, având în vedere situația în care sunteți, să vă vedeți de treabă, pentru că aveți și o condamnare cu sancțiunea de aplicare efectivă a pedepsei amânată. Nu cred că vă prinde bine să ajungeți să executați pedeapsa. Lăsați-ne să punem în aplicare o sențină definitivă executorie. Am mai venit aici acum trei ani, dacă nu mă înșel, poate chiar patru, cu intenția de a demola, nu s-a putut, ați contestat la acea vreme. Între timp am parcurs toate etapele prevăzute de lege, am avut câștig de cauză noi, pentru că dvs ați încălcat flagrant legea. Într-un sit istoric, la un monument ați construit așa ceva aici, nu suntem în țara nimănui”, i-a spus primarul Nicolae Robu proprietarului tupeist.