CSS Bega Timișoara merge la Turneul Final al Campionatului Național de Volei Feminin, de la Sibiu

CSS Bega Timișoara merge la Turneul Final al Campionatului Național de Volei Feminin, de la Sibiu

- in Locale, Sport, Stiri
0

În perioada 15-19 mai, echipa CSS Bega Timișoara va participa la Turneul Final al Campionatului Național de Volei Feminin, Divizia Speranțe, găzduit la Sibiu de către Clubul Sportiv Școlar.

Alături de antrenorii Cerasella Șerban și Traian Cionca, la Sibiu se vor deplasa următoarele jucătoare: Raluca BURAN; Miruna CENUSE; Alexandra CHIRA; Alexia COVACI; Laura IANKOVIC; Alesia LUP; Ana Maria MAGIAR; Alexia MANOLESCU;Alesia MILOTIN; Carla PÂRV; Adina STEGARU; Alexandra STRAUTI; Mara TUDOR.

Obiectivul de a califică echipa la acest Turneu Final a fost atins, în componentă echipei fiind două dintre jucătoare născute în anul 2007 (ele fiind și în echipa de minivolei CSS Bega calificată de asemenea la Turneul Final), iar alte patru dintre jucătoare fiind născute în anul 2006, în condițiile în care la competiție au drept de participare jucătoare născute în anul 2005 sau mai recent. Participarea la Turneul Final este o oportunitate de a aduce bucuria în rândul suporterilor, a părinților, a antrenorilor și jucatoarelor însuși, printr-un rezultat cât mai bun!”, este mesajul CSS Bega.