CSM Timișoara – mare victorie, cu CSM Galaţi, scor 74-57

CSM Timișoara – mare victorie, cu CSM Galaţi, scor 74-57

- in Locale, Sport, Stiri
0

CSM Timișoara a purtat o mare victorie, în 14 martie, cu CSM Galaţi, scor 74-57, în prima partidă oficială disputată în sala “Constantin Jude” după izbucnirea pandemiei de Covid-19.

Sherwood Brown: “Mă bucur că am reluat meciurile din campionat. Am avut recent jocul din Cupa României, ceva totuşi diferit faţă de programul din sezonul regulat. Am început partea secundă a Ligii Naţionale cu o victorie. Toată lumea a jucat bine în această seară, am avut o evoluţie echilibrată în atac. Vrem să continuăm pe aceeaşi linie. Ştim că mâine ne aşteaptă un alt adversar dificil. CSM Târgu Jiu joacă dur, are în componenţă mulţi jucători mari şi o rotaţie destul de bună. Vom încerca să ne recuperăm din punct de vedere fizic şi să ne întoarcem mâine pe parchet pregătiţi pentru o nouă partidă. A fost plăcut să vedem în tribună o parte dintre suporterii noştri loiali“.

Dragan Petricevic: “Este primul meci câştigat la turneul pe care îl organizăm. Trebuie să facem o scurtă analiză în această seară, după care ne vom pregăti pentru al doilea meci. A fost un efort colectiv al întregii echipe, îi felicit pe jucători în primul rând pentru modul în care au evoluat în apărare. Am avut şi destul de multă luciditate în atac. Sigur, nu pe toată durata meciului am avut luciditate, meciul a fost unul foarte fizic, cu un mare consum de energie. Mâine dimineaţă vom veni la antrenament şi vom discuta cu privire la ce avem de făcut în meciul următor. Avem câteva sute de fani în tribună, le mulţumim tuturor celor care au răspuns şi au fost lângă noi. Revenirea pe propriul teren în meciuri oficiale ne-a dat multe emoţii. Mă bucur că echipa nu a avut o apăsare emoţională mult mai mare şi că a răspuns bine“.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *