Cristian Moș, vicepreședinte CJT: “Nu sunt mulțumit de șantierele de la Moșnița Nouă și Dumbrăvița”

Cristian Moș, vicepreședinte CJT: “Nu sunt mulțumit de șantierele de la Moșnița Nouă și Dumbrăvița”

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Vicepreședintele CJT, Cristian Moș este nemulțumit de cum merg lucrările pe două șantiere importante din Timiș. Astfel că, vicele USR a fost ieri într-o vizită neanunțată pe șantierele de la Moșnița Nouă și Dumbrăvița. De asemenea, Moș anunță că astfel de vizite vor mai avea loc.

Nu sunt mulțumit de șantierele de la Moșnița Nouă și Dumbrăvița.
Era lui “Las’ că merge și așa” la Consiliulul Județean Timiș s-a terminat!

Ieri am fost într-o vizită neanunțată pe cele două șantiere. Știam, și din mesajele primite la unii dintre voi aici pe Facebook, că sunt anumite nereguli legate de organizarea de pe teren.
Am găsit zone prost semnalizate, lucrări neprotejate, porțiuni din lucrări care încă nu seamănă cu ceea ce se cere în proiect.
Din funcția de vicepreședinte a Consiliului Județean Timiș, responsabil de drumurile județului, nu vreau să accept să se mai lucreze în dulcele stil clasic.

➡️ Am cerut de urgență remedierea neregulilor legate de indicatoarele temporare, semnalizarea șantierelor și organizarea de șantier.
➡️ Totodată le-am cerut constructorilor să-și adapteze programul de lucru astfel încât să în timpul orelor de vârf, când timișenii se deplasează spre și dinspre serviciu, circulația utilajelor grele să nu încetinească și mai mult traficul care este oricum afectat în această perioadă.
➡️ Colegii mei din Direcția Tehnică vor transmite periodic spre mass-media locală zonele care trebuie evitate și traseele alternative, acolo unde acest lucru este posibil.

Știu că orice șantier produce, temporar, unele neplăceri – e firesc – dar asta nu înseamnă că nu trebuie să facem tot ce ne stă în puteri ca ele să fie cât mai ușor de suportat de către voi, beneficiarii.

Voi continua să verific șantierele din județ cu maximă seriozitate.
Ca de fiecare dată vă rog și pe voi: dacă semnalați orice neregulă pe drumurile județene, să mi-o comunicați printr-un mesaj aici în online
”, a scris pe pagina sa de Facebook, Cristian Moș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *