Cristian Moș, candidatul USR pentru președinția Consiliului Județean Timiș

Cristian Moș, candidatul USR pentru președinția Consiliului Județean Timiș

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

După Călin Dobra, Titu Bojin și Adrian Pau, astăzi a fost anunțat și numele candidatului din partea USR care va intra în bătălia pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. Cristian Moș, liderul USR Timiș, a fost votat, astăzi, pentru a candida din partea partidului la șefia CJ Timiș.

Trei persoane s-au înscris în cursa internă pentru desemnarea candidatului USR pentru președinția Consiliului Județean Timiș. Și anume, Cristian Moș, liderul USR Timiș, Alexandru Cadar, vicepreședinte USR Timișoara, și Adrian Claudiu Marcu.

Tot astăzi a fost făcută publică și lista celor 12 persoane care speră să prindă un loc în Consiliul Județean Timiș. Astfel, după Cristian Moș urmează Viviana Țecu, Călin Badiu, Petre Mihăieș, Laura Boldovici, Alexandru Cadar, Raoul Trifan, Zoltan Nemeth, Sorin Șipoș, Vlad Șendroiu, Marius Dumitrescu și Laurențiu Marian.

Noi vrem să aducem județul Timiș pe primul loc în România. Vă asigur că toți colegii vor ajuta la programul de candidatură. Am un program și îl vom duce la un alt nivel. Vrem să folosim toate resursele din partid, astfel încât vechea zicală Banatu-i fruncea să fie reală”, a afirmat Cristian Moș.

Lista finală a candidaților pentru CJ Timiș va fi stabilită în urma unor consultări cu cei din PLUS.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *