Criminalul din Faget, prins de politisti. Tanarul a consumat droguri

Criminalul din Faget, prins de politisti. Tanarul a consumat droguri

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
criminal prins

Autorul măcelului din zona orașului Făget a fost prins de polițiști, în această noapte. Ionel Boldea se afla la volanul unui mașini, la doar câteva sute de metri de locuința sa din satul Bichigi, când a fost oprit de oamenii legii. Individul nu a opus rezistență, astfel că polițiștii nu au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare.

Ionel Boldea, le-a declarat politistilor, imediat după ce a fost încătușat, ca a recurs la aceste gesturi „din cauza unei icoane dintr-o cameră. Icoana de argint m-a făcut să ies din casă la şase dimineaţa şi să am o forţă inumană. Am dat cu piciorul, am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Nu mă agresaţi că mă gândesc rău. Nu am vrut, dar am fost forţat de situaţie să fac rău“.

Bărbatul de 33 de ani, care a ucis în bătaie un om și a rănit alte cinci persoane, a fost adus la Spitalul Municipal Timișoara, pentru recoltarea probelor biologice.

În acest moment, Ionel Boldea este audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. Se pare că individul le-ar fi spus polițiștilor că a consumat droguri.

În total, bărbatul este cercetat pentru cinci infracțiuni: omor, tentativă de omor, vătămare corporală, furt și conducere sub influența stupefiantelor.

Rămâne de văzut ce droguri a consumat bărbatul care a produs măcelul din Făget.

Criminalul de la Făget a fost prins

Criminalul de la Făget a fost prins. Boldea, le-a declarat politistilor, imediat dupa ce a fost încatusat, ca a recurs la aceste gesturi „din cauza icoanei dintr-o camera”, care i-ar fi dat „o forta inumana”. CLICK: https://telenova.ro/stiri/2019/07/criminalul-de-la-faget-a-fost-prins/

Publicată de Tele Europa Nova pe Miercuri, 3 iulie 2019