Criminalul cu drujba, trimis în judecată. Detalii cutremurătoare ies la iveală

Criminalul cu drujba, trimis în judecată. Detalii cutremurătoare ies la iveală

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Criminalul cu drujba, care a decapitat un bărbat din localitatea timișeană Sânandrei, pentru a se răzbuna, a fost trimis în judecată luni, 8 aprilie, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, pentru omor calificat cu premeditare și cruzime, distrugere, violare de domiciliu și loviri sau alte violențe. În timpul anchetei au fost scoase la iveală detalii cutremurătoare cu privire la crima care a îngrozit întreaga țară.

În noaptea de 30/31.01.2019, având asupra sa o drujbă, inculpatul M.D.S s-a deplasat la imobilul în care locuia victima L.M.C., imobil situat în localitatea Sânandrei, județ Timiș, cu scopul de a ucide victima, iar cu acea drujbă a pătruns fără drept în locuința victimei prin distrugerea cu drujba a ușii de la intrare. După ce inculpatul a intrat în locuință, victima L.M.C., care în acele momente dormea, s-a trezit, iar când l-a văzut pe inculpat în locuință, a sărit pe geamul unei camere și a fugit în grădina din spatele imobilului, împreună cu fiul său minor L.F.A. Inculpatul a alergat în urmărirea victimei, a ajuns-o și, cu acea drujbă, a ucis victima, tăind-o în zona gâtului, a capului, a membrelor superioare, precum și în alte zone ale corpului“, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Totodată, criminalul a vrut să-l omoare și pe fiul bărbatului decapitat care, în încercarea de a se salva, s-a urcat pe un gard de pe care a căzut și s-a rănit.

În aceleași împrejurări, acțiunea agresivă a inculpatului care a alergat având asupra sa o drujbă în urmărirea victimei și a fiului său minor, a condus la vătămarea integrității corporale a acestuia din urmă, care, în încercarea de a se salva și a scăpa de inculpat, a fost nevoit să escaladeze gardul grădinii, iar în cădere a suferit o fractură la gamba piciorului stâng, leziune traumatică care necesită 60 (șaizeci) de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare“, scrie în comunicatul de presă.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *