Criminalii omului de afaceri din Sibiu, dați de gol de un bărbat din Dumbrăvița

Criminalii omului de afaceri din Sibiu, dați de gol de un bărbat din Dumbrăvița

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Criminalii omului de afaceri din Sibiu au fost dați de gol de către un bărbat care locuiește în Dumbrăvița. Mai precis, polițiștii au realizat, în cursul zilei de miercuri, două percheziții la locuința unui individ din comuna de lângă Timișoara.

Bărbatul este suspectat că i-a găzduit pe criminali. Mai mult, asasinii au luat legătura cu el pentru a-i ajuta să vândă ceasurile de lux furate din casa afaceristului din Sibiu. Bărbatul este infractor de meserie și le-a povestit anchetatorilor filmul atacului în stil mafiot în schimbul unei pedepse mai ușoare.

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu, a declarat, joi dimineața, că s-a reușit identificarea celor trei criminali. Potrivit Mediafax, aceștia sunt din județul Dolj. Până în acest moment, niciunul nu a fost reținut și este posibil ca ei să fi părăsit țara.

Trei bărbați au intrat în noaptea de 5 spre 6 noiembrie în casa omului de afaceri Adrian Kreiner, cu cagule pe față. Indivizii l-au legat pe afacerist, l-au bătut, iar apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro. În 7 noiembrie, Adrian Kreiner a murit la spital, din cauza rănilor suferite.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *