Crima teribila in Banat: tanar ucis de patru adolescenti, in urma unei altercatii

Crima teribila in Banat: tanar ucis de patru adolescenti, in urma unei altercatii

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
politia

O crimă înfiorătoare a avut loc, în această dimineață, în Reșița. Potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost ucis de către patru adolescenți, iar apoi aceștia au dat foc sălașului în care se afla trupul victimei, pentru a-și ascunde urmele.

Concret, oamenii legii au fost sesizați, în această dimineață, în jurul orei 04.17, prin apel la 112, cu privire la un incendiu izbucnit la o casă, în spatele unor blocuri din zona Govândari. Polițiștii care au ajuns la fața locului au stabilit că incendiul a izbucnit la un sălaș situat pe un deal, la aproximativ 500 de metri în spatele blocurilor din zona căminelor din orașul Reșița.

Sălașul, prevăzut, cu o singură încăpere, a fost distrus în totalitate de incendiu. După lichidarea incendiului, pompierii au descoperit cadavrul carbonizat al unei persoane. Din primele cercetări, victima ar fi un bărbat de 29 de ani din Reșița.

Oamenii legii și-au dat seama că bărbatul a fost ucis, iar în scurt timp au reușit să-i prindă pe făptași. Este vorba de patru adolescenți, cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani. Aceștia și-au recunoscut faptele și le-au declarat polițiștilor că s-a ajuns la crimă după ce între ei și victimă a izbucnit un scandal. Unul dintre agresori l-a lovit pe bărbat până l-a lăsat fără suflare, iar pentru a-și șterge urmele, au dat foc sălașului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *