Craina acuză că se încearcă intimidarea lui, după ce a anunțat că va candida la Primăria Timișoara

Craina acuză că se încearcă intimidarea lui, după ce a anunțat că va candida la Primăria Timișoara

- in Actualitate, Locale, Politica, Sanatate, Stiri
0

Marius Craina, candidatul Pro România la Primăria Timișoara, a declarat, astăzi, că se încearcă intimidarea lui. Concret, medicul s-a referit la afirmațiile făcute, recent, de actualul manager al Spitalului Județean Timișoara, care a anunțat că a sesizat Corpul de Control al Ministerului Sănătății, după ce a descoperit că un computer tomograf cumpărat în urmă cu doi ani nu are autorizație de funcționare.

Eu nu cred că acest corp de control a venit întâmplător imediat după anunțarea candidaturii mele la Primăria Timișoara. Pe de o parte, mă face extrem de încrezător. Altfel, dacă nu credeau că am șanse să câștig Primăria Timișoara, nu chemau corpul de control. Pentru unul care nu are nicio șansă, nu venea o întreagă echipă de la Ministerul Sănătății, în actuala criză prin care trece România. Refuz să cred că a fost o coincidență. Cred că este o încercare de intimidare, de manipulare a opiniei publice și, prin mass-media, să încerce să creeze un aspect negativ vizavi de activitatea mea“, a explicat fostul manager al Spitalului Județean Timișoara.

Marius Craina a mai susținut că a aflat abia în urmă cu câteva zile că acel computer tomograf a funcționat din 2018 până în prezent, deși nu avea autorizație.

În apărarea lui Craina a sărit și deputatul Adrian Pau, coordonatorul Pro România Timiș, care a afirmat că “dacă Marius Craina îl susținea pe Virgil Păunescu pentru funcția de rector al Universității de Medicină și Farmacie din Timișoara, tomograful nu avea nevoie de autorizație de funcționare și nici nu venea corpul de control”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *