Covid-19 nu închide Teatrul Maghiar Timișoara. Programul spectacolelor

Covid-19 nu închide Teatrul Maghiar Timișoara. Programul spectacolelor

- in Cultura, Locale, Social, Stiri
0

Deoarece Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat susținerea de spectacole de teatru în sală cu o capacitate de 30% din locurile disponibile, Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara își va continua programul anunțat pentru luna octombrie.

Astfel, vor avea loc reprezentațiile „Ursulețul Winnie Puh” în 16 octombrie, ora 18:00, și „Buzunarul cu pâine” în 17 și 18 octombrie, ora 20:00, precum și „Contesa Zeppelin și mobila stil” în 30 și 31 octombrie, ora 19:00.

Toate spectacolele au fost adaptate ca lungime la situația specială. În afară de numărul redus de spectatori și durata mai mică a spectacolului, se menține obligativitatea măștii de protecție din momentul intrării în clădirea teatrului până la ieșire.

Spectatorii pot intra în sală cu 60 de minute înainte de ora de începere.

Biletele se pot lua la teatru de luni până vineri între 10-13 și 16-19, sau în  week-end cu o oră înainte de spectacol, precum și online prin www.biletmaster.ro. Rezervări și informații se pot obține ticket@tm-t.ro și 0752111803. Toate spectacolele sunt traduse în limba română -a explicat Vesna Roșca.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *