Cosmin Șandru: “PNL Timișoara are de ieri în fruntea sa omul pentru care unitatea reprezintă chintesența organizației”

Cosmin Șandru: “PNL Timișoara are de ieri în fruntea sa omul pentru care unitatea reprezintă chintesența organizației”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
1
Tensiunile din PNL Timiș din ultima lună au afectat imaginea partidului și au produs dezechilibru mai ales după pierderea Primăriei Timișoara la alegerile de anul trecut. Deputatul PNL de Timiș, Cosmin Șandru spune că în următorii trei ani administrația liberală va accelera dezvoltarea orașului de pe Bega, dar va întării și partidul.
PNL Timișoara are de ieri în fruntea sa omul pentru care unitatea reprezintă chintesența organizației. Evenimentele tensionate din ultima lună sunt factori care au afectat imaginea partidului și au produs dezechilibre unei structuri deja slăbite, prin prisma pierderii alegerilor din 27 septembrie, anul trecut. Mai avem, însă, 3 ani de muncă în care obiectivul nostru eminamente important este să-i oferim Timișoarei administrația liberala, singura care îi poate accelera dezvoltarea. Vor fi 3 ani intenși care vor cere multă muncă, responsabilitate și, fără îndoială, unitatea este cea care ne va ajuta să parcurgem toate etapele către victorie. Succes, dragi colegi liberali! Am reușit întotdeauna atunci când am fost împreună!“, a scris pe pagina sa de Facebook, Cosmin Șandru.

1 Comment

  1. Rușine papagalule, ei te au făcut deputat cei pe care acum îi acuzați de interlopi și huligani, ai uitat cine sunt, ai uitat că nu au dormit cu nopțile sa lupte in campanie în plină pandemie.
    Mai poți să dormi bine langa Oana, ai insomnii?
    Ești cel mai josnic ieșind în fața cu asemenea texte, ai platit multi bani să-ți scrie Dinu textul tata-socru.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *