Cosmin Dumitru, consilier local PMP: “Ne-au fost respinse proiectele pe motiv că lipsește o virgulă”

Cosmin Dumitru, consilier local PMP: “Ne-au fost respinse proiectele pe motiv că lipsește o virgulă”

- in Locale, Politica, Stiri
0

Consilierii locali PMP din Ghiroda nu sunt lăsați să-și facă treaba. Aceștia susțin că au depus mai multe proiecte la primăria localității, proiecte promise cetățenilor în campania electorală, dar acestea ar fi fost respinse, pe motive minore, de către cei din administrația locală. Acuzele sunt făcute de Cosmin Dumitru și Cristian Vitu, care atrag atenția că nu se lasă și că vor încerca să transforme proiectele în hotărâri de Consiliu Local.

“Au fost respinse proiectele pe motiv că lipsește o virgulă, sau un CF. Noi nu renunțăm, le vom depune iar și vom încerca să le transformăm în realitate, pentru că oamenii au nevoie de ele”, a declarat Cosmin Dumitru, într-o conferință de presă susținută la sediul PMP.

Aceștia susțin că printre proiectele ce n-au ajuns pe masa Consiliului Local se numără: amenajarea unui parc în Giarmata Vii, iluminarea mai multor străzi extrem de circulate, contractarea unei firme de consultanță pe fonduri europene, achiziționarea de laptopuri, videoproiectoare și table smart pentru școala din localitate, dar și reabilitarea drumului pe care vin autobuzele în comună.

Mai mult, cei doi consilieri susțin că primarul liberal Ionuț Stănușoiu aduce pe ordinea de zi a Consiliului Local mai foarte proiecte suplimentare, pe care aleșii nu apucă să le studieze și că acum, după schimbarea viceprimarului, încearcă să transfere toate atribuțiile acestuia către un administrator public, funcție introdusă pe noua organigramă a instituției.

Sursa: sursadevest.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *